NIVO55
 

NIVO Zorg & Wonen ouderen 55+ verbindt veiligheid en comfort met zorg & wonen in Amsterdam.

NIVO zorg & wonen ouderen 55+ realiseert een wooncomplex ten behoeve van ouderen die belang hechten aan de harmonieuze combinatie van zorg & wonen, die u in staat stelt onbezorgd te leven.

Dit wooncomplex is voorzien van faciliteiten, die wonen en leven buitengewoon veraangenamen; naast een huismeester is tevens een portier aanwezig, die behalve het verwelkomen van uw gasten en het aannemen van uw post, tevens uw dagelijkse boodschappen kan organiseren en  bezorgen.

Het wooncomplex biedt, behalve een voortreffelijk restaurant, bar-drinking-room en rookkamer, ontspannings- en fitness faciliteiten, die bijdragen aan een goede conditie en een beter humeur.

NIVO zorg & wonen ouderen 55+ heeft een woonconcept ontworpen, dat gebaseerd is op zorg met de kwaliteitsnormen van een interne  privékliniek, die haar faciliteiten specifiek ter beschikking stelt aan de bewoners; in dit zorgprotocol staan alle zorgmogelijkheden uitvoerig beschreven.

NIVO zorg & wonen ouderen 55+ is  verbonden aan diverse ziekenhuizen, zodat in acute situaties doorverwijzing & behandeling en, indien noodzakelijk, directe opname prompt gerealiseerd wordt.info@nivo55.com, Prinsengracht 795, 1017 KA Amsterdam